Astrid Øyre Slind

Astrid Øyre Slind tilbake fra sykdom rett inn på pallen i Marcialonga Astrid Øyre Slind gjorde et flott comeback fra en sykdomsperiode og var nest best i. Men oppover i bakken skulle det vise seg at den ikke var bratt nok til at det lønte seg å gå med feste.


Pin Pa Published Work

I kvinneklassen sto seierskampen til slutt mellom svenske Ida Dahl og den norske duoen Astrid Øyre Slind og Emilie Fleten.

. Svenske Ida Dahl vant løpet 30 sekunder foran Slind. Dahl og Astrid Øyre Slind kjempet lenge om seieren men så satte svensken inn et rykk som Øyre Slind ikke klarte å følge. I mål ble nettopp det rekkefølgen etter at.

Siihen kuuluu esimerkiksi lajilegenda Martin Johnsrud Sundby sekä Astrid ja Kari Øyre Slind sekä Chris Jespersen. Astrid Øyre Slind gikk med feste under skiene og var favoritt til å ta seieren på dette tidspunktet. På det seige oppløpet var.

Både Emilie Fleten og Ida Dahl klarte å henge med Astrid og i det flatere partiet på toppen av bakken var det plutselig stakerne som hadde overtaket. Kenenkään sairaus ei ole vakava. Kyseessä ei ole mikään turha joukkue.

Astrid Øyre Slind fra Oppdal kom på andreplass i det 70 kilometer lange løpet Marcialonga i Italia søndag formiddag.


Trippel Oyre Slind I Kromgruverennet Kondis Langrenn Sostre Ski

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel